(ВИДЕО) Најва за новата видео сезона, 2019 (ВИДЕО) Најва за новата видео сезона, 2019
Училишната година е пред самиот крај, што го означува почетокот на новата видео сезона. Дел од темите веќе се во предпродукција, а останатите полека... (ВИДЕО) Најва за новата видео сезона, 2019

Училишната година е пред самиот крај, што го означува почетокот на новата видео сезона. Дел од темите веќе се во предпродукција, а останатите полека почнуваат да се создаваат. Идеи има многу, се надевам дека во следниве неколку месеци ќе успеам да завршам повеќе од нив и секако, да ги споделам со вас.

Мегалитската опсерваторија „Кокино“, „Олд-тајмерите во Скопје“, „Волшебниот свет на природните кристали“, како да ги пронајдете соѕвездијата Касиопеја, Орион, Голема и Мала Мечка, ѕвездата Северница…се само некои од темите што се во мојот распоред за оваа сезона.

Во продолжение погледнете го промотивниот видео материјал

>>>  КЛИКНИ  ТУКА <<<

Дружбата продолжува…

Даријанатос

Наш избор:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.