Ова е првиот подводен музеј во Европа (ВИДЕО) Ова е првиот подводен музеј во Европа (ВИДЕО)
Зачекорете во „Атлантико“, првиот подводен музеј во Европа. Се наоѓа на длабочина од 15 метри, во близина на бреговите на Канарските острови. Во него... Ова е првиот подводен музеј во Европа (ВИДЕО)

Зачекорете во „Атлантико“, првиот подводен музеј во Европа. Се наоѓа на длабочина од 15 метри, во близина на бреговите на Канарските острови. Во него има 12 инсталации и повеќе од 300 уметнички експонати. Секоја од нив има различна тематика, а сите се дело на британскиот уметник, Џејсон Тејлор.

Наш избор:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.