Неколку необични растенија
Светот на растенијата е чудесен. Во него се содржани најголемите и најстарите живи суштества, растенијата кои сјаат во мракот и сенките кои ‘ртат по илјадници години. Најчудесниот факт е дека животните и луѓето во светот не можат да живеат без растенијата.   БАМБУС Бамбусот е растение коешто најбргу расте.... Read more
Наш избор:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.