Четири столетија СУША Четири столетија СУША
Најдолгата суша во светот е забележана во пустината Атакама, во јужно-американската држава, Чиле. Траела 400 години, а завршила во 1971 година, кога конечно заврнало... Четири столетија СУША

Најдолгата суша во светот е забележана во пустината Атакама, во јужно-американската држава, Чиле. Траела 400 години, а завршила во 1971 година, кога конечно заврнало дожд.

Наш избор:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.