Одам во сон…Што е МЕСЕЧАРЕЊЕ? Одам во сон…Што е МЕСЕЧАРЕЊЕ?
Појавата – месечарење, одење во сон, во најголем број случаи се јавува во првите часови од сонот. Иако, обично, случаите на месечарење се состојат од... Одам во сон…Што е МЕСЕЧАРЕЊЕ?

Појавата – месечарење, одење во сон, во најголем број случаи се јавува во првите часови од сонот. Иако, обично, случаите на месечарење се состојат од едноставни, повторувачки дејства, понекогаш, има случаи на луѓе кои изведувале посложени дејства додека спиеле.

Месечарите не се сеќаваат воопшто или многу малку на случката, бидејќи во тие моменти не се навистина свесни. Иако нивните очи се отворени, тие гледаат матно. Месечарењето може да трае од 30 секунди до 30 минути.

Наш избор:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.