Дали знаете чиј е ликот претставен со оваа маска?
Денес скоро е незамислив каков било политички протест, а таму да не се појави онаа карактеристична бела маска, којашто стана заштитен симбол на современите бунтови. Истата таа маска е заштитен симбол на хакерската група „Анонимуси“; децентрализирана мрежа на активисти што се залагаат за слобода на интернетот и укинување на... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.