Ги знаете ли седумте тајни на Таџ Махал?
Ремек делото на архитектурата и еден од најголемите споменици посветен на вечната љубов, со векови е обвиткан со бројни мистерии, за кои туристите воопшто и не се досетуваат. Еве некои од нив…  Мавзолејот во Агра е најпознатиот споменик во Индија кој го изградил могулскиот цар Шах Џахан во периодот... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.