Човекот кој ги измисли Copy и Paste
Лари Теслер, Американец роден 1945 година во Бронкс, Њујорк, е изумителот на две меѓу најдобрите функциии за компјутерите, телефоните и други мобилни уреди кои ги користиме денес. Како компјутерски научник, работел на опциите за интеракција помеѓу човекот и компјутерите за време на целата негова кариера, која трае и денес,... Повеќе
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.