Средновековни дворци и мажи во здолништа, историјата на ШКОТСКА
Доброто виски, гајдите и мажите во женски здолништа, заедно со повеќе од 150 средновековни дворци и мистериозното чудовиште од езерото Лох Нес, се само дел од знаменитостите по кои светот денеска ја препознава Шкотска. Оваа земја не е премногу популарна меѓу љубителите на топлите мориња и песочните плажи, но... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.