ФОТО: Селото на ПОПАЈ МОРНАРОТ навистина постои, на Малта
Селото на Попај Морнарот, познато уште и како Свитхевен, е забавен парк на Малта, уреден според легендарниот цртан филм. Селото првобитно не било наменето да служи за оваа цел, туку било изградено за потребите за снимање на филмот – Попај (1980). На локацијата се изградени повеќе од 20 дрвени... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.