Зошто се вели – „Жолт печат“? Поим што го користиме сите, но малкумина знаат како настанал. За сѐ е виновно едно „момче“!
Тоа е термин што е толку востановен денес што всушност би било доста тешко да се направи негова дефиниција. „Жолт печат“ е израз што се однесува на весници (но и сите медиуми) кои приоѓаат кон сензационализам со цел да продадат што повеќе копии. Овие весници честопати манипулираат со податоци,... Повеќе
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.