ФОТО: Шума преполна со стари АВТОМОБИЛИ
Една шума во близина на местото Шатилион, во Белгија, речиси 70 години била дом на стари напуштени автомобили од 40-тите години на минатиот век. Местото е веќе исчистено, но пред властите да ја започнат акцијата, фотографот Тео ван Вилет ја посетил и направил неколку интересни фотографии од оваа автомобилска... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.