Стаклената плажа во Калифорнија
Во раниот 20 век, жителите на месноста Форт Браг (Fort Bragg), во американската сојузна држава, Калифорнија, редовно сметот и остатоците од празни стаклени амбалажи ги фрлале од блиската висока карпа кон една обрасната и напуштена плажа. Кога сметот ќе се насоберел, луѓето ја палеле депонијата и повторно ја полнеле... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.