(ВИДЕО) Најстуденото место на светот, училиштето затвора само ако е постудено од – 50!
Дали е тоа Јелоунајф во Канада, каде смрзнувачките ветрови редовно ја држат температурата под -30 Целзиусови степени? Или е Уланбатор во Моголија, каде почвата мора прво да биде одмрзната пред да се изврши погреб? Или пак, е тоа Јакутск во Русија, каде само на неколку вида авиони им е... Повеќе
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.