Што е тоа УМЕТНОСТ?
Уште одамна луѓето го сакале она што е убаво и настојувале својот живот да го разубават на разни начини. Заради тоа, своите живеалишта, облеката и оружјето ги украсувале со разни орнаменти. Своето расположение го изразувале со песни и со игри. Па така, кога биле тажни создавале тажни мелодии, додека... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.