ПОГЛЕД ВО ТИГРОВОТО ГНЕЗДО, Манастирот Тацканг во Бутан
Паро Такцанг, познат и како Тигрово гнездо, се наоѓа на самиот срт на огромна планина и буквално виси на 900 метри над долината Паро, во кралството Бутан, на азискиот континент. Претставува најголема туристичка атракција во земјата до која може да стигнат само најхрабрите. Надморската височина на која што е... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.