(ВИДЕО) Секое суштество има право на живот, конструирана инвалидска количка за риби
Иако повеќето од нас рибите не би можеле да ги замислиме како домашни миленици, споредувајќи ги со бушавите и меки четвороножни палавковци, што постојано сакаат да се мазат, има и такви кои би сториле сѐ за своите миленици од аквариумот. Еден од нив е модниот дизајнер, Хенри Ким, кој... Read more
Сѐ што треба да знаете; АКВАРИСТИКА
Сите многу добро знаеме колку децата ги сакаат животните. Уште од најмала возраст многу од нив покажуваат заинтересираност за домашнимиленичиња. Имајќи предвид дека често пати не сме во можност на детето да му овозможиме куче или маче, како идеално решение се наметнува набавка на аквариум. Иако со рипчињата не... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.