(ВИДЕО) Со овие зрна кафето останува топло неколку часа
Ако сакате вашето кафе, млеко или чај, да останат топли и по неколку часа ќе ве израдува веста дека група американски научници создадоа метални зрна кои го овозможуваат токму тоа. Според зборовите на експертите, зрната наречени “Coffee Joulies”, овозможуваат пијалокот да остане топол цели пет часа. Но, тоа не... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.