Го копираше и Дизни, СЕГОВИЈА, градот на најубавите бајки
Најпознатиот град во шпанската покраина Кастилја, Сеговија, е местото кое беше едно од фаворитите да стане европски град на културата за 2016 година. Има и зошто. Ако за момент погледнете, неговата архитектура веднаш ќе ве однесе во некое друго време, далеку од секојдневните грижи и стресот на модерното живеење.... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.