Освојување на височините, најубави врвови во Македонија
Слободно може да се каже дека Република Македонија е планинска земја со околу 40 планини од кои 12 повисоки од 2.000 метри. Ниту една држава во Европа, нема толкав број на самостојни планински целини и планински масиви во однос на својата површина. На сите овие планини има околу 260... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.