ХИПНОЗА; Порта кон длабочините на умот
Кога се зборува за хипнозата најчесто помислуваме на безчувствителни лица, со ладни и вкочанети погледи,  подготвени да сторат нешто за кое ги „програмирал“ некој лош чичко. Тоа е погрешното светло за хипнозата. Така е бидејќи претставувањето на оваа техника најчесто се среќавало во книги за вештерки или самовили, но... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.