НИ ТРЕВА НЕ РАСТЕ! Ова се 10 најотровни места на нашата планета
Кога во 2011 година нуклеарната централа во јапонскиот округ Фукушима, беше оштетена од силен земјотрес и цунами, свеста за опасноста од радијација повторно се актуелизираше. Но и покрај тоа, многумина не се воопшто свесни колку е впрочем нашата планета загадена од радиоактивни матеијали. Во продолжение погледнете кои места на... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.