КОКА КОЛА порано се правела со кокаин!?
Најпопуларниот безалкохолен пијалок на светот, Кока Кола, во својот оригинален рецепт, меѓудругото, содржел и кокаин и алкохол. Рецептот се чува и денес, а во него е наведено дека во пијалокот, покрај останатите ароматични состојки, треба да се стави и: – листови од растението кока (Erythroxylon coca) – кора од... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.