(ВИДЕО) Антички Рим вратен во живот! Неверојатна виртуелна реконструкција на „Вечниот град“ од времето на императорите
Рим е едно од најзагадочните места во Европа, познат како „Вечниот град“ поради својата античка историја и длабоката улога во обликувањето не само на италијанската историја, туку и пошироко. Срцето на некогашната моќна Римска империја сè уште привлекува милиони посетители годишно кои ги обиколуваат урнатините од некогашните грандиозни палати,... Повеќе
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.