(ФОТО) Деветте најстари места на светот
Тимот на Национална географија неодамна објави материјал во кој се наведуваат 9 – те најстари места на Земјината топка на кои некогаш постоеле човечки населби. Некои од нив се веќе разурнати заради атмосферските влијанија, но најубавите меѓу нив, за жал, ги има уништено човекот и тоа во 21 век.... Повеќе
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.