Одам во сон…Што е МЕСЕЧАРЕЊЕ?
Појавата – месечарење, одење во сон, во најголем број случаи се јавува во првите часови од сонот. Иако, обично, случаите на месечарење се состојат од едноставни, повторувачки дејства, понекогаш, има случаи на луѓе кои изведувале посложени дејства додека спиеле. Месечарите не се сеќаваат воопшто или многу малку на случката, бидејќи... Повеќе
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.