ПОЛИЦИЈА…! Има БОМБА во бавчата!
Неодамна еден пензионер од германскиот град Карлсруе, во бавчата ископал нешто што потсеќало на граната. – Големо, црно и тешко…мора да е заостаната од Втората светска војна, си помислил тој. За’рѓана и подготвена во секој момент да експлодира! Се исплашил и повикал полиција. За кратко време специјалните единици го... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.