ПЕПЕЛАШКА не е само сказна, девојката навистина ПОСТОЕЛА!?
„Пепелашка“, е приказна која на свој начин ја имаат прераскажано многу писатели. Сепак, најпозната е онаа на Французинот Шарл Перо, објавена далечната 1697 година. Но, таа приказна, за несреќната девојка и нејзината средба со принцот, била позната уште многу години претходно. Поточно, за неа се знаело уште пред безмалку... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.