Некогаш спортска гордост на СФРЈ, денес град на духови!
Поминаа 34 години од Зимските олимписки игри во Сараево. Но, ако денес го посетите местото на кое се одржаа, ќе добиете впечаток дека се наоѓате во некое подрачје евакуирано заради опасна болест или нуклеарна хаварија. Целиот комплекс е потполно запуштен. Големата и малата скокалница После 14 – ттите Олимписки... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.