Оваа сијалица свети цели 117 години!
„Стогодишното светло“, свети без прекини уште од далечната 1901 година. Се наоѓа во противпожарната станица во градот Ливерморо, во северниот дел на американската сојузна држава, Калифорнија. За својата долговечност сијалицата веќе е запишана во Гинисовата книга на рекорди. За да ја видат оваа чудесна сијалица, којашто со својата истрајност... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.