Што е смеењето и зошто се смееме?
Смеењето го подобрува расположението и го намалува стресот. Но, како нашиот мозок препознава што е смешно и како впрочем настанува смеењето? Во просек човекот се смее околу 17 пати дневно. Како што е познато ние сме единствениот вид на планетава кој што се смее. Благодарение на челниот дел од... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.