НАЈСКАП  десерт на светот; „ЗЛАТИОТ ФЕНИКС“ со години  неприкосновен во елитните ресторани
Кога пред неколку години група угостители од Дубаи ѝ го претставија на светот својот најскап десерт, многумина гастрономи оценија дека неговата слава ќе трае кратко и оти рекордот за најскапа порција слатко задоволство ќе ја преземе друг претставник на неуморната угостителска конкуренција. Сепак, „Златниот Феникс“ кој чини цели 1.000... Повеќе
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.