ufo
„Ловците на вонземјани“ открија мистериозен радио-сигнал од соседниот сончев систем
Астрономите кои ловат радио сигнали од вонземски цивилизации откриле „интригантен сигнал“ од правецот на Проксима Кентаури, најблискиот ѕвезден систем до Сонцето, објави „Гардијан“. Истражувачите сè уште подготвуваат официјално објаснување за сознанието, а податоците во целост не се објавени во јавноста. Како што наведува весникот, сигналот е, наводно, сигнал од... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.