ПРЕСУШИ ЧУДОТО НА ПРИРОДАТА! Драматични снимки од Викториините водопади го растажија светот
Исчезна поголем дел од Викториините водопади поради сушите што го погодија јужниот дел на Африка, најголеми во последниве 100 години! Ова чудо на природата се наоѓа на реката Замбези, на границата помеѓу државите Замбија и Зимбабве. Сместени се на листата на УНЕСКО, како светско културно наследство, но светот сега... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.