29/11/2021

(ВИДЕО) Најва за новата видео сезона, 2019

Училишната година е пред самиот крај, што го означува почетокот на новата видео сезона. Дел од темите веќе се во предпродукција, а останатите полека почнуваат да се создаваат. Идеи има многу, се надевам дека во следниве неколку месеци ќе успеам да завршам повеќе од нив и секако, да ги споделам со вас. Мегалитската опсерваторија „Кокино“, „Олд-тајмерите во Скопје“, „Волшебниот свет на природните кристали“, како да ги пронајдете соѕвездијата Касиопеја, Орион, Голема и Мала Мечка, ѕвездата Северница…се само некои од темите што се во мојот распоред за оваа сезона. Во продолжение погледнете го промотивниот видео материјал >>>  КЛИКНИ  ТУКА <<< Дружбата продолжува… Даријанатос
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.