19/10/2021

За нас

„Даријанатос“ е едукативно – информативен портал со образовна содржина наменета, пред се, за ученици од основните училишта кои што сакаат да ги прошират своите знаења, но и за сите оние кои сакаат да бидат во чекор со најновите достигнувања во науката и технологијата претставени со едноставна терминологија разбирлива за секого. Контакт: pblazevski@gmail.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.