Композитор на шест години… Композитор на шест години…
Композиторот Густав Малер (1860-1911) имал само шест години кога го напишал своето прво музичко дело – „Посмртниот марш“. Слуштете како звучи неговата композиција… Post... Композитор на шест години…

Композиторот Густав Малер (1860-1911) имал само шест години кога го напишал своето прво музичко дело – „Посмртниот марш“.

Слуштете како звучи неговата композиција…

Наш избор:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.