„Пливаат“ и на суво?! „Пливаат“ и на суво?!
На светот има околу 250 видови ајкули. Од нив во Средоземното море живеат само 35. Сите можат на суво да издржат дури и по... „Пливаат“ и на суво?!

На светот има околу 250 видови ајкули. Од нив во Средоземното море живеат само 35. Сите можат на суво да издржат дури и по 20 часови.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Наш избор:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.