ПРОДАДЕН забот на Исак ЊУТН ПРОДАДЕН забот на Исак ЊУТН
Заб на познатиот физичар Исак Њутн, во 1816 година на аукција бил продаден за 730 британски фунти. Post Views: 24.117 ПРОДАДЕН забот на Исак ЊУТН

Заб на познатиот физичар Исак Њутн, во 1816 година на аукција бил продаден за 730 британски фунти.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Наш избор:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.