СМРТ за неколку минути! СМРТ за неколку минути!
Австралиската змија „тигар“ има токлу силен отров што може да убие 100 овци со количеството кое се содржи во едно каснување. Од нејзе човекот... СМРТ за неколку минути!

Австралиската змија „тигар“ има токлу силен отров што може да убие 100 овци со количеството кое се содржи во едно каснување. Од нејзе човекот умира за само неколку минути.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Наш избор:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.