(ВИДЕО) Света Елена, последниот дом на Наполеон Бонапарта
До пред неколку месеци, малкумина имаа слушнато за островот Света Елена, еден од најоддалечените острови во светот. Се наоѓа на 2000 километри од Африка и е британска прекуморска територија каде може да се стигне со бродот Royal Mail, како и авионски од јужноафриканскиот град, Јоханесбург. Овој остров е означен... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.