БОНТОН: Однесување во кино, театар и на концерт
Кога посетуваш театарска претстава или концерт, исто како и во кино, дојди на време за да не пречиш на другите кога ќе минуваш низ редовите. Пред почеток на претставата или на филмот, исклучи го мобилниот телефон! Додека трае филмот/претставата/концертот, немој да удираш со нозете во седиштето пред тебе и... Повеќе
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.