Човечко срце според лист од спанаќ
Нова студија објавена во списанието Biomaterials понуди нов начин како да се подобри системот за циркулација на крвта, што со години беше препрека за ткивниот инженеринг. Иако научниците успеваа во лабораторија, со 3-Д печатач, да направат човечки ткива, тие беа без идеја како да ги распоредат малите крвни садови,... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.