МАГЛА УБИЕЦ; Мистериозна појава што однела 12.000 животи
Се спуштила на 5-ти декември 1952 година, а се кренала дури четири дена подоцна. За тоа време починале 12.000 луѓе, 150.000 завршиле во болница, а пцовисале илјадници животни. Со децении никој не можел да објасни што ја погодило британската престолнина. Одговорот е добиен неодамна, додека група научници го испитувале... Повеќе
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.