Зошто 1 април е ден на шегата?
Зошто токму првиот ден на април? Зошто шега? На што се смеат луѓето? На овие и уште по некои прашања одговорите ќе ги пронајдете во текстот што следи. Симболиката на први април Во 16 век во Франција како почеток на новата година се земал први април. Се славело насекаде,... Повеќе
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.