Безбедност на интернет: СПОДЕЛУВАЊЕ  ФОТОГРАФИИ
Иако интернетот е најбрз и најлесен начин за споделување фотографии со пријателите, треба секогаш да имаш на ум дека тоа секогаш не е најдобриот и најбезбедниот начин за таквата размена на податоци. Фотографиите кои еднаш ќе се постават на интернет, повеќе не се само твоја сопственост и не можеш... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.