Научници создадоа ПАРФЕМ што се голта
Ново откритие на научниците од универзитетот Харвард би можело да предизвика револуција меѓу козметичките производи. Со помош на нивните колеги од Австралија тие направија таблета која што овозможува човечката кожа да лачи уникатен мирис. Молекулите на ароматичната супстанца ќе се излачуваат преку кожата заедно со потта, па така, наместо... Повеќе
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.