Неколку неверојатни факти за неколку неверојатни животни
На нашата планета постојат многу видови чии карактеристики сѐ уште ги збунуваат научниците и ги восхитуваат вљубениците во природата и живиот свет. Тука ќе претставиме само дел од нив, чии карактеристики веруваме дека и вас ќе ве остават вчудоневидени. 1.Главата на меурестата фока Мажјакот меуреста фока може да ја надува мембраната... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.