БЕРМУДСКИ ТРИАГОЛНИК; работ на непознатиот свет
Секој што летал или пловел од Европа кон Америка, барем во еден момент од патувањето се замислил дали минува преку Бермудскиот триаголник и дали има вистина во приказните за тој мистериозен дел од Светот. Подрачјето зафаќа површина од 11.400 квадратни километри, од југот на Флорида до Порторико, северно од... Повеќе
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.