БОНТОН: Употреба на мобилен телефон
Пред се, важно е да ги научиш функциите на телефонот, така што ќе знаеш како се исклучува, како се вклучува, но и тоа – како се намалува и појачува ѕвонењето. Штом веќе тоа го знаеш, искористи го знаењето и исклучувај го телефонот на места каде што неговата употреба е... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.